DIMMU BORGIR + KORK i Spektrum

DIMMU BORGIR + KORK i Spektrum

Lørdag 28. mai 2011 – Oslo Spektrum

 

DIMMU BORGIR

 

Forces of the Northern Night

med

Kringkastingsorkestret

og

Schola Cantorum Choir

 

C.C. NOK 605,-
VIP BILLETTER NOK 1590,-
(VIP Billetten inkluderer et møte med bandet en time før dørene åpnes, tapas, velkomstdrink og prioriterte ståplasser.)

Fri alder

 

Dimmu_Oslo_11.jpg

 

Som det eneste norske metallbandet som har toppet norske hitlister, og som etter a-ha er de eneste som har nådd USA Billboard top 50, blir det en grandios opplevelse å overvære det musikalske gildet Dimmu Borgir vil presentere for fansen i Oslo Spektrum den 28. mai.

KORK og Schola Cantorum Choir medvirket på Dimmu Borgirs niende album Abrahadabra, og det har vært en av bandets største ambisjoner å fremføre dette konseptet live. Dette blir en eksklusiv konsert hvor publikum får en optimal opplevelse av det enorme lydbildet.

VGs anmelder skrev i anmeldelsen av Abrahadabra at den "har blitt en av de mest storslåtte platene i rock på alle måter, noe som i sum får oss til å ønske at dette konseptet bør kunne oppleves fra scenen." I mai går ønsket i oppfyllelse i Oslo Spektrum!