SOLSTAFIR på Oslobesøk (14/5)

SOLSTAFIR på Oslobesøk (14/5)

 

Lørdag 14. mai 2011 – Oslo/Betong

 

 

South of Heaven

Presenterer

 

SOLSTAFIR

+

MARCH OF ECHOES

+

SOLSTORM

 

C.C. NOK 180/130

18 år leg plikt

 

 

Solstafir_1.jpg
 

Det er røft å være islending om dagen.  Men der Sigur Ros lar lyden av vulkaner, forblåste sletter, utemmede fossefall og stusselig makroøkonomi  få utløp i tander sutrepop, går Solstafir karsligere til verks: Vekselvis majestetisk, stemningsfullt og  steintungt maler de depressive og altoppslukende lydlandskap, i en særprega miks av black metal, psykedelia og tverr hardcore.

 

Noen ynder å kalle det ”post-hardcore”. Andre nøyer seg med  ”Litt sånn Isis-Neurosis-Cult of Luna”-gata. Uansett hva du kaller det, får Solstafir følge av to av landets sterkeste navn innen nettopp denne sjangeren:  Det blir Oslo-debut for det snart plateaktuelle Bergensbandet Solstorm, som har høstet gjeve anmeldelser for sine liveopptredener i hjembyen, og en ny visitt fra March of Echoes, tremannsbandet som låter som de skulle vært minst ti, som vi har lengta etter en unnskyldning til å booke igjen helt siden de stod for en av 2009s utvilsomt gjeveste liveopplevelser på Betong.