GORGOROTH gigen på Kvarteret avlyst

GORGOROTH gigen på Kvarteret avlyst

 

 AVLYST

Fredag 20. mai spiller black metal-legendene Gorgoroth på studenthuset Det Akademiske Kvarter i Bergen. Bandet, som i 2009 var å se på Hole In The Sky, spiller i hjemlandet og -byen for første gang på nesten to år.

Gorgoroth_09.jpg
Foto: Christian Misje

– I og med at det ikke er ofte vi spiller i Bergen, og at det alltid er moro når vi gjør det, ser jeg frem til dette, sier gitarist og frontmann «Infernus».
Det er studentforeningen Aktive Studenters Forening, en av konsertarrangørene på studenthuset, som har booket det mye omtalte bandet til Teglverket (en av konsertlokalene på huset, journ. anm.). Lokalet rommer 400 personer. For Gorgoroth å være, blir dette intimt.
– Vi har arrangert så lite metalkonserter de foregående semestrene, så når vi først skulle booke noe satset vi like godt stort og gikk for det beste Norge har å by på. Med Gorgoroth og Ulver samme måned, regner jeg med at publikum blir fornøyd, sier bookingansvarlig i Aktive Studenters Forening, Aleksander Wilhelmsen.
I tillegg til at det nesten er to år siden de spilte i Norge sist, ser det også ut til at det blir en stund til neste gang.
– Det blir mest sannsynlig den eneste konserten vi kommer til å gjøre i Norge på et års tid, avslutter «Infernus».
Support denne kvelden er de fremadstormende black metal-bandene «Blodhemn» og «Arvas», også fra Bergen. Billetter fås kjøpt på Billettservice.