Doctor Midnight & The Mercy Cult på John Dee (12/5)

Doctor Midnight & The Mercy Cult på John Dee (12/5)

Torsdag 12. mai 2011 – Oslo/John Dee

 

DOCTOR MIDNIGHT & THE MERCY CULT

 

C.C. NOK 200,- + avgift

18 år leg plikt

 

 

DoctorMidnight.jpg
 

Hank Von Helvete er tilbake i rockens tjeneste og har med seg et stjernelag! Bandet kom sammen for to år siden og de har i all hemmelighet spilt inn et album som kommer ut i år. Musikken oser av erfaring og talent og det låter knallhardt, presist og fengende. DMTMC består av Hans Erik Dyvik Husby (Hank Von Helvete – Turboneger) på vokal, Tim Skold (Marilyn Manson, KMFDM) på bass, Anders Odden (Satyricon) på gitar, David Husvik (Extol) på trommer og Audun Stengel (Apoptygma Berzerk) på gitar. Dette blir den eneste klubbkonserten de gjør i Norge før albumet kommer ut. Smakebiter fra det kommende albumet får du her: www.dmtmc.net. Vi gleder oss til å bli blåst vekk på John DEE!

 

NB! Begrenset antall billetter i salg.