SONIC SYNDICATE – Oslo – John Dee

SONIC SYNDICATE – Oslo – John Dee

Det var tynt oppmøte når Sonic Syndicate gjestet Oslo og John Dee, men når Sonic Syndicate går på scenen litt over klokka 10 viser både bandet og publikum hva de er gode for. Sonic Syndicate starter showet med tittelsporet fra den nye plata; nemlig "We Rule The Night".

Vokalist Christoffer Andersson gjøre en glimrende jobb når han fyller inn for Richard Sjunnesson som sluttet i fjor på grunn av den musikalske retningen bandet tok. Han har god kjemi med bandet og kommuniserer godt med publikum, som ikke er mange, men likevel lager en stemning av de sjeldne.

Sonic Syndicate gir oss etter hvert låta "Rebellion In Nightmareland" og "Flashback", etterfulgt av singelen "Revolution Baby". Sistnevnte til stor begeistring for publikum.  Konserten når nye høyder når de drar i gang med "Psychic Suicide" fra albumet "Only Inhuman" fra 2007 og det er tett mellom moshpitene. Tittelsporet fra  sistnevnte plate følger etterpå.

Bandet starter encoren med hiten "Burn This City" fra "We Rule The Night" og publikum synger med. "Turn It Up" følger deretter, før vi hører gitarriffet til"Jack Of Diamonds". Her får vi et forsøk på en wall of death, og dette kan vel ikke kalles noe annet en søtt.  De fleste foran scenen er med men likevel blir det bare halvveis.

Sonic Syndicate avslutter på samme måe som de startet med låta "We Rule The Night". Det er litt spesielt å spille samme låta to ganger i et set, men både bandet og publikum leverer.

Høydepunkter: "Revolution Baby", "Burn This City" og "Jack Of Diamonds"