BRYAN FERRY til Oslo 25. mai

BRYAN FERRY til Oslo 25. mai

Bryan Ferry til Oslo 25. mai!
Sentrum Scene.

Billetter slippes onsdag 30. mars.

 
Det britiske rockeikonet Bryan Ferry har hatt en eventyrlig karriere, både som soloartist og som vokalist og frontfigur i gruppa Roxy Music. Ferry har, med sin unike stil og egenartede uttrykk, vært med å definere selve lyden av sytti- og åttitallet, og vært en av de mest innflytelsesrike innovatørene i rockehistorien.
 I fjor ga han ut albumet "Olympia", en kritikerrost samling låter som nok en gang beviste Ferrys rolle som musikalsk innovatør, og der han blant annet samarbeider med Dave Stewart fra Eurythmics, Brian Eno, Phil Manzanera og Andy Mackay fra Roxy Music, samt  Groove Armada, David Gilmour fra Pink Floyd, Marcus Miller, Scissor Sisters, Nile Rodgers, Jonny Greenwood fra Radiohead og Flea fra Red Hot Chilli Peppers. Den 25. mai gjester Bryan Ferry Sentrum Scene i Oslo.
 
Bryan Ferry er en av rockehistoriens virkelig store scenepersonligheter og oser av kvalitet og erfaring som liveartist. Hans rolle som en av rockens store foregangsmenn, og en låtkatalog av en annen verden, gjør ham til en av vår tids største ikoner, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli en kjempekveld for både nye og litt eldre fans, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.
 
Førti år etter at Roxy Music ga ut sitt første album, og med tretten soloalbum på samvittigheten, er Bryan Ferry fortsatt en vital frontfigur og "Olympia" føyer seg fint inn i hans tradisjon med å blande eget og andres materiale til et personlig og unikt uttrykk. Også tradisjonen med nøye gjennomtenkte albumcovere blir holdt i hevd, denne gangen med supermodellen Kate Moss på forsiden.
 Gjennom karrieren har Bryan Ferry solgt millioner av album, opptrådt for milliarder og blant annet mottatt Lifetime Achievement Awards fra de populære magasinene Q og GQ. I 2003 mottok han den prestisjefulle "Ivor Novello Award for outstanding contribution to British music".
 
– Vi er utrolig glade for å få Bryan Ferry på besøk. Han er jo en levende legende for mange, og som vanlig vil konserten hans inneholde en god blanding av nytt og gammelt materiale, sier Osmundsvaag.