DEEP PURPLE med orkester til Oslo i desember (13/12)

DEEP PURPLE med orkester til Oslo i desember (13/12)

Deep Purple
m/ filharmonisk orkester

Oslo Spektrum tirsdag 13. desember 2011

 

Med en diger låtskatt som inneholder klassikere som "Highway Star", "Smoke On The Water", "Speed King", "Hush" og et utall andre hits er det lett å se hvorfor Deep Purple er blitt som store som de har blitt. Med et tyvetalls suksessfulle verdensturnèer under beltet har de skapt et livesound som er få forunt og publikumsantallet har vokst seg større og større.

Denne gangen får publikum sjansen til å oppleve bandet fremføre sine låtskatter sammen med et 38 manns filharmonisk orkester – Neue Philharmonie Frankfurt.

For snart 6 år siden utga Deep Purple albumet "Rapture of the Deep" der de vendte tilbake til sitt tyngre rocksound fra ’70-tallet. Gitaristen Steve Morse avslørte tidligere i år at Deep Purple hadde startet innspillingen av deres 19. album, noe som ble mottatt med jubel fra forventningsfulle fans.

Deep Purple har på alle måter blitt en institusjon innenfor den britiske rocken og kan notere seg et platesalg på over 100 millioner solgte album på verdensbasis.

Når Deep Purple inntar Oslo Spektrum 13. desember sammen med et 38-manns stort orkester, kan fans forvente å høre låter som :
"Smoke On The Water", "Highway Star", "Space Truckin", "My Woman From Tokyo" pluss andre favoritter.

 

Du kan sikre deg din billett når billettsalget starter:

Mandag 4. april kl 09:00

via:

www.livenation.no
www.billettservice.no  / tlf. 815 33 133
www.oslospektrum.no  / tlf. 815 11 211

For mer lokal informasjon, besøk : www.livenation.no
For mer informasjon om bandet eller turnèen, besøk : www.deeppurple.com