Alliance of Hate – Hardcore mot mobbing

Alliance of Hate – Hardcore mot mobbing

Alliance Of Hate

3 Sunnfjord-band turnerer i kamp mot mobbing

Hardcore/Metal-banda Demolition crew, Cage of torment og Blossom then die er i gang med å sette opp ein turnè som skal gå over det neste halve året. Turneen heter Alliance Of Hate og målet er å samle ungdom og skape god stemning i kamp mot mobbing. På konsert er alle venner!

Turnéstart blir på Salto i Florø 25.03, og 2 datoer er klare etter dette og vert publisert snart. Det jobbest i desse dager med flere datoer over hele vestlandet, Bergen og Oslo på spillesteder og skoler. Initiativtakarar for prosjektet er Are Liseth og Torstein Aa.

Cage of torment, Demolition crew og Blossom then die repressenterer det voksende metalmiljøet i Florø, eit miljø og ein sjanger som fortener mer oppmerksomhet! De 3 bandene spilte på "Nyttårsrock" på Haffen 11. februar i år. Folk gikk fullstendig av hengslene, og tilbakemeldingene var overveldende både fra arrangør, presse og publikum.(Alliance of hate Visjon lenger nede)

AllianceOfHate_11.jpg

Alliance of Hate, Mot mobbing VISJON

Vi er nå kommet til 2011 og da bør mobbing være ett ikke tema. når tre band som spiller beinhard deathmetal, hardcore musikk er mot mobbing håper vi at det kan bidra til at ungdom får ett nytt syn på ting.

Mange unge og ungdom ser gjerne opp til slike band og har gjerne respekt for musikken. Og siden ungdom er lett påvirkelige meiner vi at dette vil få fram budskapet på en helt ny måte. vår visjon, er at vi ved å lage liv og stemning gjennom konsertene våre, vil samle og inspirere ungdom til at det går an at alle er venner! Istedenfor å stoppe krig, vil vi lage fred!

Denne musikk sjangeren vi spiller fører ofte med seg fordommer. En tror gjerne at slike band ikkje har egne meininga om ting og alt dreier seg om image, være kul og gi faen. dette er feil, det er ett miljø med geniale og inspirerende mennesker! vi mener at turneen også vil gi enkelte en aha-opplevelse om folkene I metal miljøet.

 

Alliance of hate får fram budskapet på en helt ny måte, dette har aldri blitt gjort tidligere!

Gjennom turen vil vi og satse på å ta med nye og unge metalband som fortjener oppmerksomhet,  knyte band og gjere metal scena i florø meir synlig.

Dette er vår visjon for konseptet Alliance of hate.

 

http://www.myspace.com/cageoftorment
http://myspace.com/demolitioncrew1 

Alliance of Hate: http://www.facebook.com/pages/Alliance-of-hate/182867598421596