Kitchie Kitchie Ki Me O med konsert på Rockefeller 1. april

Kitchie Kitchie Ki Me O med konsert på Rockefeller 1. april

Kitchie Kitchie Ki Me O med konsert på Rockefeller 1. april og gratis EP med materiale fra det kommende albumet!
1. april kommer endelig de første lydene fra Kitchie Kitchie Ki Me O i 2011!  Selv om bandet ikke har gitt ut noe materiale, har de hatt to utsolgte øyanatt konserter og en utsolgt konsert på Parkteateret bak seg. Nå står Rockefeller for tur!
Denne konserten er en unik mulighet til å være den første som hører låtmateriale fra den kommende Kitchie Kitchie Ki Me O albumet! Som en ekstra gest vil alle som kjøper billett til Rockefeller den 1 april få en nummerert spesial CD-utgivelse med to låter fra det kommende albumet + to eksklusive spor som ikke vil være å finne på albumet. Denne utgivelsen vil kun bli delt ut på Rockefeller.

Bandet har medlemmer fra blant annet Madrugada, My Midnight Creeps og Ricochets.  I januar i år vant de en kåring gjennom musikknyheter.no der musikkbransjen stemte frem det bandet de har mest tro på i 2011. 

Special guest denne dagen er 120 Days, som også kommer til å spille helt nytt materiale fra deres kommende album forventet i 2011.
Det blir med andre ord en aften for den nyfikene motherfucker’n…

Her kan du se og høre teaserene fra Kitchie Kitchie Ki Me O: http://vimeo.com/21056904

Div. linker: http://www.musikknyheter.no/concert/7033 http://www.musikknyheter.no/news/7576 http://www.oyafestivalen.com/nor/artists/855