SABATON – Trondheim – Blæst

SABATON – Trondheim – Blæst

Sabaton, svensk power-metal! Disse gutta er forbundet med fart, morro og ikke minst fest! Og det var nettopp det denne kvelden ble, nemlig en stor fest!

saba_omtale_2.jpg

Jeg så de på Norway Rock i sommer, en god del større scene for å si det mildt, så jeg ble litt skeptisk til at de skulle underholde på lille, men dog så herlige Blæst. Joakim Brodén og resten av gutta måtte kommentere at de var litt overrasket over hvor lite det var på Blæst, men at det skulle ikke stoppe de for å ha det gøy sammen med publikum, som var møtt opp i hopetall. Her stod publikum klistret inntil scenekanten, som igjen førte til mye håndhilsing og skåling mellom Joakim og de i salen. Bandet koset seg, publikum koset seg og undertegnede koset seg. Dette var en utrolig morsom og bra kveld i rockens tegn. Det var trangt, det var varmt og det vibrerte i hele lokalet når bandet spilte. Showmessigt slet de nok litt med den lille scenen, men musikkmessigt så ga de ALT, noe som også smittet over på publikum. Tviler på det noensinne har vært så mye svette i lokalene på Blæst tidligere. Det rant av bandet og det rant av publikum. ALLE hoppet, danset og sang for full hals. Selv om jeg musikalsk sett foretrekker Sabaton på en mye større scene, var dette en både fantastisk morsom og herlig kveld. Dette var en kveld man vil huske lenge!

saba_omtale_1.jpg