TRIOSPHERE – Band update

TRIOSPHERE – Band update

Et band det alltid skjer noe rundt og med er trønderbandet TRIOSPHERE. De har vært på utallige turneer, gitt ut 2 fullengdere og onsdag i neste uke legger de ut på turne med Sonata Arctica og Labyrinth. En ny turne med Crimson Glory står deretter for tur. Vi lar gitarist Marius Silver Bergesen fortelle litt om de kommende turneene og ellers hva som skjer i Triosphere leiren.

Triosphere-By-Elisabeth-Richardsen.jpg
Foto: Elisabeth Richardsen

Hvordan er ståa og prioriteringene i Triosphere leiren for tiden? Hvilken modus vil du si Triosphere er i om dagen?

Heisann. Joda, i Triosphere leiren er det god men travel stemning for tida! Feriemodus er vel strengt tatt ett fremmedord for oss, det er alltid bånn gass med blikket rettet fremover πŸ™‚ Akkurat nå er vi definitivt i livemodus. Vi har to Europaturneer like rundt hjørnet, så denne uka er det blodkjør på øvingsfronten før vi neste Onsdag (09.03.2011) reiser ut sammen med Sonata Arctica og Labyrinth. Den turneen varer en måned, så er vi hjemme i knappe tre uker før vi reiser på en ny turne sammen med Crimson Glory.

Etter det så tar vi kanskje en halv dags pause før vi så smått begynner å se litt på arrangering og pre produksjon av en del nye låter jeg har in the making πŸ™‚

Noe spennende som skjer på livefronten? (Turneer, festivaler, enkeltgiger)

På festivalfronten har vi faktisk blitt booka til selveste Wacken i sommer, pluss at vi skal gjøre female metal voices fest i Belgia og ett par andre.

Av turnedatoer er planen som følger :

2011-03-10 Bordeaux Theatre Barbey France

2011-03-11 Barcelona Apolo Spain

2011-03-12 Madrid La Riviera Spain

2011-03-13 Bilbao Rock Star Live Spain

2011-03-15 Lyon Transbordeur France

2011-03-16 Paris Élysée Montmartre France

2011-03-18 Wolverhampton Wulfrun Hall United Kingdom

2011-03-19 Sheffield Corporation United Kingdom

2011-03-20 Glasgow Garage United Kingdom

2011-03-22 Manchester Academy 2 United Kingdom

2011-03-23 Cardiff Milennium Music Hall United Kingdom

2011-03-24 Reading Sub 89 United Kingdom

2011-03-25 London Koko United Kingdom

2011-03-26 Cologne Essigfabrik Germany

2011-03-28 Eindhoven Effenaar Netherlands

2011-03-29 Haarlem Patronaat Netherlands

2011-03-30 Osnabrück Halle Gartlage Germany

2011-03-31 Karlsruhe Substage Germany

2011-04-27 Triosphere in Eindhoven Dynamo Netherlands

2011-04-28 Zoetermeer Boerderij Netherlands

2011-04-29 Enschede Atak Netherlands

2011-05-02 Pratteln Z7 Switzerland

2011-05-03 Milan Alcatraz Italy

2011-05-04 Memmingen Kaminwerk Germany

2011-05-07 Essen Turock Germany

2011-05-08 Genk Rondpunt 26 Belgium

Hvordan er det med skrivekløen?

Skrivekløen er under full kontroll faktisk, i og med at det er så mye som skjer av turnering osv fremover. Jeg prøver aldri å kombinere de to, så nå har jeg lagt alt av nye låter på hylla og bare brukt tid på å få bandet blodtight. Det har vært mye øving og null tid til skriving de siste ukene. Kjenner imidlertid at det skal bli vanvittig fett å begynne å jobbe med ny skive til høsten/vinteren πŸ™‚

Triosphere_Marius_10_1.jpg
Foto: Elisabeth Richardsen

Status på bandmedlemmene? Alle har det bra? Ingen går med skumle baktanker om å rømme Triosphere leiren? Hva med prosjekter?

Hehe, står bra til med hele gjengen, og tviler sterkt på at det blir noe mytteri med det første ja πŸ™‚ Vi er en sammensveisa gjeng med, til band å være, skremmende lite interne konflikter eller drama. Overdriver faktisk ikke hvis jeg sier at vi aldri har krangla, noe som nesten er utrolig med tanke på hvor mange timer vi går oppå hverandre på turne og i studio. Vi har nok en ganske sterk "oss mot resten" feeling innad til tider, i utelukkende positiv forstand πŸ™‚ I tillegg virker det som om nordnorsk sindighet og sinnsro er den perfekte valium for eksplosiv trøndersk utålmodighet og take-no-shit sinne når man har med "rockstar" aktige headlinere og gjøre, så vi er genial sammensetning av folk  i Triosphere.. πŸ˜‰

Når det gjelder sideprosjekter så er det ingen av oss som har tid eller ambisjoner om det. Triosphere tar mye tid, men er også så givende at jeg ikke tror noen av oss har problemer med å få realisert seg selv musikalsk gjennom det vi gjør sammen πŸ™‚

Triosphere_TheRoad.jpg

Noe ellers som skjer som er verdt å nevne for folket?

For de som fortsatt ikke har sjekket ut "The road less travelled" håper jeg dere gjør det, og så håper jeg vi ser så mange som mulig av eternal terror sine lesere på en eller annen venue i Norge når vi sveiper over landet utpå høsten en gang πŸ™‚

http://www.thetriosphere.com