Hardcore/punk aften på Tribute (5/3)

Hardcore/punk aften på Tribute (5/3)

5. mars lager vi en hardcore/punk kveld med noen av bandene fra distriktet. Det er i regionen flere lovende band i denne sjangeren, og vi serverer denne kvelden et lite knippe av dem. Dette blir en kveld med fullt trykk fra start til slutt.

Rank N’ File:
Rank N’ File så dagens lys i 2007, døde i 2009, og stod mirakuløst nok opp igjen i 2010. De følger i fotsporene til band som Gorilla Biscuits og Dead Kennedys. Rank N’ File spiller en blanding av trashaktig punk blandet med melodiøse hardcore partier. Alt dette blandet med personlige og politisk ladede tekster.

Kurt Tank:
Kurt Tank har revet og slitt i Stavanger siden 2008. Med sin punk/hardcore har de vokst seg frem fra et bomberom i Bekkefaret, til å fylle noen av de mest respektable scenene i byen. Med tyskerhjelmen dinglende i løpet av kanonen, har panservognen av et band trillet gjennom stormen, uten søvn og uten stans! Og nå kommer de til Sandnes for å spille for dere!

Flere band vil bli lagt ut etterhvert, Følg med på Facebook siden til Sandnes Rockeklubb eller på http://www.sandnesrockeklubb.com eller på http://www.tribute.no/

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år