Nytt artistslipp fra Norway Rock

Nytt artistslipp fra Norway Rock

 
KEEP OF KALESSIN

BREED

SAINT DEAMON (S)

 

Norway Rock Festival har så vidt rukket å komme hjem til Kvinesdal, etter noen fantastiske dager på by:Larm. Her fikk vi bekreftet at det finnes ufattelig mange bra norske band som leverer både på album og live.

Og det vil vi feire med å drysse flere mindre band, mens vi venter på headlineren, I dagene fremover.

 

Dagens artistslipp er kanskje preget av at det er VM I Oslo, og alle håper at Norge skal håve inn medaljer: vi kan bekrefte 2 norske og 1 delvis norsk band til Årets Norway Rock Festival.

 

Bookingsjef Kelly Aamodt uttaler følgende om det nye artistslippet:

"Vi vil selvfølgelig ha en stor sol til Norway Rock-publikummet men også sorte innslag fra scenen. Denne gangen er det Keep Of Kalessin sin tur, gutta som skapte Grand Prix-historie… Grand Prix er langtifra grunnen til av vi booker dem!

Og så er jeg meget happy for at gutta tok steget og satset alt på BREED. Vi gleder oss til å få nye låter fra "Another War" skiva servert midt i trynet fra Tjodolf Rock-scenen torsdag 7. juli. Vi vil også gratulere med fantastiske anmeldelser av deres siste skive.

Etter 2 suksessfulle album var det på tide for bookingteamet å få Jan-Thore og resten av gutta i SAINT DEAMON ned til Kvinesdal og Norway Rock . Bandet er for tiden i studio og vi benytter anledningen til å ønske dem lykke til. Powermetal fra Jan-Thore og gjengen slår aldri feil".

 

KEEP OF KALESSIN

Keep Of Kalessin har aldri vært redd for å tøye grensene, og de sjokkerte hele metal verdenen (og resten av musikknorge for den del) da de i januar 2010 deltok i Melodi Grand Prix. Etter en liten svipptur innom semifinalen på  Ørlandet under årets MGP, sammen med Alexander Rybak, så har de nå returnert til mer kjente omgivelser, nemlig ute på turnè i Europa. I fjor slapp de sitt 6. album "Reptilian", som fikk toppkarakterer fra alle anmeldere og beskrivelser som "majestetisk" og "overflødigehtshorn" av et album.

Hvem vet hvilke grenser Keep Of Kalessin tøyer når de gjester Kvinesdal og Norway Rock Festival. Vi gleder oss til å få servert masse svart metal fra Trondheimsgjengen på hovedscenen lørdag 9. juli.

www.myspace.com/keepofkalessin

 

BREED

BREED er et av planetens mest hardtarbeidende band. Med sin andre skive ute under panseret, er BREED klare for å brutalisere Norway Rock Festival og skape tidendes feststemning. For disse gutta mener alvor… testosteron, liveshow, fete riff og gyngende låter er noen stikkord for hvordan dette bandet oppleves både live og på skive. I 2007 høstet bandet terningkast 5 i VG for sin debutskive "BREED", og i 2010 fikk bandet høyeste score (6/6) med sin oppfølger "Another War" i Scream Magazine, samt massiv media dekning bla. i Metal Hammer, Kerrang! og Total Guitar. Aner vi en liten blanding av BLS og PANTERA her? Disse gutta er høstet for store saker, så du BØR få med deg  BREED på Norway Rock Festival.

www.breedmusic.net

 

SAINT DEAMON (S)

Dette bandet består av 3 svensker og en vokalist fra Norge. Bandet ble startet opp i 2006 av svenske Ronny Milianowicz og Nobby Noberg fra Dionysus, gitarvirtuosen Toya Johannson og den fantastiske stemmeprakten fra norske Jan-Thore Grefstad på vokal.

I 2008 slapp de sitt debutalbum "In Shadows Lost From The Brave" som høstet fantastiske mottakelser både fra kritikere og fans rundt om i verden. Allerede innen et år hadde Saint Deamon rukket å turnere både USA og Europa samt sluppet et oppfølgeralbum "Pandeamonium". Dette albumet viser en velsmurt metal-maskin som ikke har grenser når det kommer til inspirasjon, fokus, musikalsk retning og profesjonalisme.

Vi gleder oss til Saint Deamon spiller på Tjodolf rock stage fredag 8. juli.

www.myspace.com/saintdeamonband

 

Festivalpass: 1499 ,- + avgift