Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

 

TORS 24/2 – The Alcoves 50,-
The Alcoves består av en gjeng svenske musikere, som bor i Oslo. De har bestemt seg for å blande alt de liker ved psykedelia, indie og garasjerock i en herlig stilart. I disse dager jobber de med å gjøre ferdig sitt debutalbum, men tar seg likevel tid til et besøk på Last Train. Som de sier sjøl: Nu närmast väntar London, tillbaka till Tyskland, men först; Last Train. Kom och avnjut ett liveframträdande ni aldrig kommer att glömma!!
http://www.myspace.com/thealcoves

TIRS 15/3 – Sweden 80,-

Sweden er en gjeng med sans for powerpop, god indie og vårt moderland. Sjøl gir de denne bakgrunnshistorien: "Medlemmene i Sweden lengter tilbake til tiåret da de lånte pappas bil og dro til Strömstad for å kjøpe lösgodis og sigaretter, mens de hørte på Popsicle og drømte om å komme inn på So What!". Bandet kommer til å stå for den triveligste tirsdagskvelden i mars, så det er ingen grunn til å holde seg hjemme.
http://www.myspace.com/swedenoslo

Kommende konserter

TORS 17/3 – Sirens & Us 60,-
TORS 24/3 – Orango 80,-
TIRS 5/4 – Lonely Kamel 80,-
TORS 14/4 – Phone Joan 60,-
TORS 5/5 – Popgun 100,-

 

 

Bladfyk!

Nytt ettermiddagsklubbkonsept på Last Train
Bladfyk # 2 lørdag 26. februar kl 16 â€" 19.

Denne ettermiddagens gulrot: mikrokonsert og Bladfyk-intervju med Anders Tjore fra Turns!

Lørdag ettermiddag er historisk sett en veldig fin og lun stund. Nå kan den bli adskillig finere. Tidsskriftet Vinduet inntar en lørdag i måneden Oslo sentrums eneste bar, Last Train, og fyller den med musikk og magasiner og good times, til vederlagsfri benyttelse midt på dagen. En slags fredagspils, men på lørdag. Mottoet er todelt: "Ikke nødvendigvis 03.45 hver eneste gang" og "16. forever", og bærer bud om et desperat ønske om å få kunne høre sjeldne soulsingler og psykedelia-albumkutt, sammen med noe godt i glasset, og treffe venner, uten nødvendigvis å måtte legge morgendagen og familielivet fullstendig i grus. Rett og slett kunne få gå ut midt på dagen, og så gå hjem, forhåpentlig med æren og verdigheten i behold. Nei, forresten, stryk det: i alle fall med nattesøvnen i behold.

— Det er en vinn/vinn-situasjon, sier ettermiddagens DJ, Audun Vinger. Enten får man kost og rast fra seg og kan ta en tidlig kveld og dra hjem og denge kona før hun legger seg, eller så får man seg bare en dobbelt så lang utekveld som tidligere. Det er også mulig bare å stikke innom og sette seg i ro og fred og lese en bunke kvalitetsmagasiner, som Bladfyk får levert direkte fra vår samarbeidspartner Gunnar "print is not dead" Farstad hos Interpress. Vi vil gjøre en rekke aktiviteter for å øke bevisstheten omkring verdens beste hobby: bladlesing.
Når det gjelder musikken kommer den fra redaktør Vingers rikholdige vinylsamling.

" Jeg var nødt til å ta grep. Det kommer flere plater inn enn jeg egentlig rekker å lytte til ordentlig, og alle kan ikke spilles på klubb. Platene må få realisert sitt potensial. Jeg kan ikke se noen bedre liv for platene enn dette", sier Vinger, og hevder han henter inspirasjon fra Bob Stanleys fiktive pubsoundtrack "Saint Etienne presents Songs For The Dog And Duck".

Denne lørdagen får han også besøk fra albumaktuelle Anders Tjore, som med sitt musikalsk ambisiøse band Turns har gitt ut årets mest kritikerroste album, vintervakre "Out". Tjore er også frontfigur i popbandet Montee (og The Apricot!), og spilte en lang rekke knallkonserter under by:Larm nylig.
Han vil diskutere disse bandene, og låtskriverkunsten i sin alminnelighet, og også fremføre litt musikk live på Last Trains lille scene. Da ses vi kl. 16! Gratis adgang.
 

www.lasttrain.no