QOTSA til Sentrum Scene (7/5)

QOTSA til Sentrum Scene (7/5)

Sentrum Scene lørdag 7. mai 2011

QUEENS OF THE STONE AGE

 

 

Det er med stolthet at vi kan slippe nyheten om at Queens Of The Stone Age er klar for en eksklusiv klubbkonsert på Sentrum Scene lørdag 7. mai.

De legendariske stonerrockerne slipper i mars en nymastret versjon av sitt selvtitulerte debutalbum fra 1998 og legger i den anledning ut på en helt spesiell turné. Bandet har gjort flere konserter i Oslo siden debuten i 1998, forrige besøk var i 2008 da vi fikk vi oppleve dem både i Oslo Spektrum og på Norwegian Wood i løpet av et halv år.

 

Det blir med andre ord en eksklusiv aften nå som vi får se bandet på den mindre og mer intime arenaen Sentrum Scene hvor de kommer til å spille debutalbumet i sin helhet samt mer annet materiale fra den samme tiden. Vi gleder oss stort allerede!

Billetter er i salg fredag 25. februar kl. 09.00.

www.billettservice.no

www.qotsa.com

www.goldstar.no

www.rockefeller.no

Sentrum Scene. Bill. kr. 465,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no,

Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.