AVENGED SEVENFOLD til Bergen (19/6)

AVENGED SEVENFOLD til Bergen (19/6)

Buy Tickets

Avenged Sevenfold – 19. juni – Bergenhus Festning

 

Da kan vi endelig lette på sløret for Bergen Calling 2011! Dato for årets endagsfestival blir søndag 19. juni, og kometene Avenged Sevenfold vil toppe plakaten. Begivenheten finner sted mellom festningsmurene på Bergenhus Festning midt i Bergens historiske sentrum.

Forrige gang Avenged Sevenfold var i Norge ble konserten flyttet fra Sentrum Scene til Oslo Spektrum. Med andre ord, dette er bandet alle i disse dager snakker om, og som du ikke må gå glipp av!

Få band har så lojale fans som Avenged Sevenfold, og få band kan vise til den samme suksessen som det amerikanske metalbandet har opplevd de seneste årene. De blander metal fra den klassiske Metallica- og Iron Maiden-skolen med skoleflink, moderne prog og sint hardcore fra den amerikanske undergrunnen. Resultatet er et unikt sound og et liveband som står klar til å ta over de største stadioner når anledningen byr seg.

Bandets foreløpige siste album er "Nightmare", som ble spilt inn rett etter trommeslager og co-låtskriver Jimmy "The Rev" Sullivan døde i romjulen 2009. Dream Theater-trommis Mike Portnoy overtok trommestikkene, og hjalp bandet til å lage en plate som Dagbladets Torgrim Øyre omtalte som "helstøpt og spennende" til terningkast 5. Lydverkets Asbjørn Slettemark rangerte albumet på sin Topp 5 da han oppsummerte 2010.

Billettsalget starter torsdag 10. februar kl. 09.00 via:

www.livenation.no  
www.billettservice.no tlf. 815 33 133