Metal-gigantene Korn klare for Oslo!

Metal-gigantene Korn klare for Oslo!

Metal-gigantene Korn klare for Oslo!

Det svært populære bandet, og en av nu-metallens grunnleggere, Korn kommer tilbake til Norge. Den 16. juni opptrer metal-legendene på Youngstorget i Oslo, og det er duket for en folkefest for bandets mange tilhengere midt i Oslo sentrum. Bandet har siden 1994 solgt over 40 millioner album og er dermed en av de mestselgende metal-gruppene de siste 15 årene. Det er tre år siden bandet besøkte Oslo sist.

Endelig har vi klart å få Korn tilbake til Oslo! Dette er det mange som har ventet lenge på. Korn er av mange regnet som det originale nu-metal bandet som alle andre har latt seg inspirere av. Det er klart for kjempefest på Youngstorget og vi satser på at det blir et slags heavy metalens 17. mai, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Korn ble dannet i California i 1993 og ga ut debutalbumet "Korn" året etter. Med sin egenartede blanding av punk og heavy metal, i tillegg til hip hop og funk, ble albumet en kjempesuksess, og blir av mange regnet som grunnsteinen i sjangeren nu metal. Siden den gang har Korn gitt ut fire album, turnert jevnlig rundt hele verden og mottatt to Grammy-priser. Bandet jobber for tiden med et nytt album som er ventet ute i 2012.

Det er første gang det arrangeres ren heavy metal-konsert på Youngstorget.

Youngstorget har flere ganger vist seg som en ypperlig konsertarena, og vi er sikre på at Korn, med låter som "Freak On A Leash" og "Falling Away From Me" kommer til å kle plassen perfekt, sier Osmundsvaag.

Korns siste album "Korn III: Remember Who You Are" gikk helt til andreplass på Billboard topp 200-listen.

Billetter legges ut for salg torsdag 10.2 kl. 09.00

Korn
Youngstorget 16. juni