Ekstrakonsert med SLAYER & MEGADETH (19/3)

Ekstrakonsert med SLAYER & MEGADETH (19/3)

 

Konserten med Slayer og Megadeth på Sentrum Scene solgte ut på bare to uker, men nå blir det en ny sjanse til å se to av metalscenens giganter!

 

Slayer og Megadeth legger ut på en felles turné som vil mørklegge hele Europa og vi er utrolig stolte av å få til en ekstrakonsert med de legendariske bandene på Sentrum Scene.

Dave Mustaine forlot Metallica i 1983 og startet Megadeth som debuterte to år senere med "Killing Is My Business….And Business Is Good!". De ble ledende innen sin sjanger på åttitallet før de fikk sitt kommersielle gjennombrudd med "Countdown to Extinction" i 1992. Gruppa var tvunget til å oppløse seg i 2002 etter at Mustaine pådro seg en nervesykdom som satte stopper for gitarspillingen, men i 2005 la de igjen ut på turné. De er fortsatt aktuelle med sitt 12. studioalbum "Endgame".

Slayer kom med et av 2009’s beste album med "World Painted Blood" som er helt på høyde med gruppas to klassiske album "Reign in Blood" og "Seasons In The Abyss". Samen med Metallica, Anthrax og nettopp Megadeth var de med på å forme trashmetall-sjangeren fra starten av åttitallet.

Billetter er i salg torsdag 3. februar kl. 09.00.

 

www.megadeth.com
www.slayer.net/us/home

www.rockefeller.no