Want to write for Eternal Terror?

Want to write for Eternal Terror?

NORSK 

Eternal Terror ønsker å  fornye teamet og søker derfor etter ny ansvarlig redaktør. Vi har også planer om å gjøre nettsidene bedre, og derfor behøver vi også en webdesigner. I tillegg trenger vi alltid flere skribenter og fotografer. Det har ingenting å si hvor du befinner deg i verden.

Søk på disse stillingene:

 

Redaktør

Webdesigner

– Konsertanmeldere i hele Norge – norsk eller engelsk

– Skribenter for artikler og/eller intervjuer – norsk eller engelsk

– Fotografer i hele Norge

 

Vi betaler dessverre ikke for jobben du gjør, men du vil selvfølgelig få presseakkreditering på konserter så du slipper å betale billettene. Videre vil bildene/omtalen din bli vist til bandet og plateselskapet, og ofte vil de svært gjerne ha disse. Da kan det vanke ros, og i enkelte tilfeller litt pluss på kontoen.

Eternal Terror setter ingen spesielle krav til deg som fotograf eller skribent, men det er en fordel om du er 18 år (med mindre det er snakk om arrangement for mindreårige) og at dine arbeider kommer inn til redaksjonen innen rimelig tid.

Redaktøren bør være organisert og villig til å både ta og fordele ansvar. Jobben blir ikke så stor hvis du er flink til å planlegge og delegere. Du vil samarbeide tett med flere underredaktører og ha hovedansvaret for resten av staben.

 

Webdesigneren må kunne lage en brukervennlig og pen nettmagasinside.

 

Er dette noe for deg, ta kontakt med Rune på rune@eternal-terror.com        

 

 

ENGLISH

Eternal Terror wish to expand and renew the team with a webdesigner, fresh writers and photographers. It doesn’t matter where you live or where you come from. 

We’re searching:

 

– Webdesigner

– Concert critics in NorwayNorwegian or English

– Writers for articles and/or interviews Norwegian or English

Photographers in Norway

 

We won’t pay for the job, but you will get press accreditation so that you don’t have to pay for concert tickets. Your pictures/reviews will be shown to the bands and the record companies, and they wish quite often to have them for their own use. This will probably add some nice words and in some cases even money to your account. 

Eternal Terror don’t put any demands on you as a photographer or writer, but it’s an advantage if you’re above 18 years old (unless you cover a gathering for minors) and that your work is sent to the editors within reasonable time. 

 

As a webdesigner you must be able to make an easy to use and nice looking webzine site.

 

If this sounds like something you’d want to do, contact Rune at rune@eternal-terror.com.