Konserter på Tribute denne helga

Konserter på Tribute denne helga

 

Fredag 10/12-10: 
A LIVE tribute to SLAYER + Support: Horizon Ablaze

Slayer har tatt patent på thrashsjangeren, og er uten tvil det mest innflytelsesrike ekstremmetalbandet i verden. De trenger faen meg ikke noe mer presentasjon. SLAYER!!!

Hvem er med?

Anders Reve – the big bad mean boss – gitar, bass og vokal
Kim Andrè Hjelm – vokal
Robert Vawter – Deathfare – bass
Thomas Espeland – Dispainted – gitar
Hakim Rafai – gitar
Anders Waage – Toxik Death – gitar
Frode Ramsland – Antarctica – gitar
Stian Marvik – Deathfare – trommer
Glenn Ove Hetland – Toxik Death – trommer
Anders Nilsen – The Affiliated/Cortez/Soulveno m/Leif og Kompisane (!) – trommer
Kristian Jensen – Urbant Helvete – gitar
Lars Nilsen Vatle – Cortez/Soulvenom – vokal
Vegard Kummen – bass

Fra Kristiansand kommer supportbandet Horizon Ablaze, som spiller sort dødmetal med attitude inspirert av band som Gojira, Blood Red Throne, Meshuggah og selvsagt Slayer.
Sjekk dem ut her: http://www.myspace.com/horizonablazeband

Garantert verdt å komme litt tidligere denne kvelden!

Aldersgrense 18 år
Inngang 150 / 100 (medl.)

Løradg 11/12-10:
Diamond Head (UK)+ support Finn Lizzy

For oss som vokste opp med de fantastiske bandene som ble katalogisert under betegnelsen NWOBHM (new wave of british heavy metal)
har Diamond Head en spesiell klang,bandet hadde lange episke låter til tider veldig inspirert av Led Zeppelin.Diamond Head var definitivt i en klasse for seg,men antakelig ikke
på rett plass til rett tid og forble ett undergrunnsband.De ga ut fantastiske singler som "Shoot Out The Lights" og debuten "L…ightning To The Nations" er idag legendarisk,det samme er oppfølgeren "Living On Borrowed Time" med deres mest kjente låt, nemlig "Am I Evil" kansje en av metal historiens kuleste viser.Bandet fortsatte å være en obskuritet og da midten av 80 tallet kom var det ikke mye igjen av bandet,men da hadde Metallica,verdens største metalband,rost dem opp i skyene.Metallica er vel Diamond Head`s største fans og har spillt inn flere av visene deres, Dette ga nytt liv i bandet som fikk ny trommeslager,nemlig Karl Wilcox,dette resulterte i ny plate der både Dave Mustaine og Tony Iommi har gjeste spots.Albumet gjor det godt og solgte over 50 000 eksemplarer.Grunnet sviktende helse på vokalist Sean Harris ble det så som så med turnering og bandet ble igjen lagt brakk,men i år 2000 begynte de å røre på seg med den nye vokalisten Nick Tart. Ny plate "All Shall Be Revealed" ble utgitt og Megadeth hadde dem med som support band på Europa Turneen det året,siden har de spillt jevnt og trutt på festivaler og turnert jevnlig i Europa,USA og England, dette er deres første konsert i Norge,så det blir vanvittig bra å se dem på store/lille Tribute.

Finn Lizzy,det eminente Thin Lizzy coverbandet fra Sandnes er vi så heldige å ha som supportband
denne kvelden,bandet startet som et sideprosjekt fra blues bandet Triple Trouble og må sies å vær en gedigen suksess.I dette distriktet har veldig mange et nært og godt forhold til Thin Lizzy og flere av bandmedlemmene i Finn Lizzy spilte tidlig på 80 tallet i bandet Main Street som var rimelig populære rundt om i distriktet.Main Street spilte i tillegg til eget materiale viser av bl.a Queen,Police og nettopp Thin Lizzy,så dette går mange år tilbake. Bandet består av Lasse Danielsen på trommer,Jarle Aasland på bass,Einar Nysted på gitar,Svein Mæhle på gitar og Bjørn Eikeskog (som jeg nylig så en eller annen plass karakterisert som Brad Pitt lookalike) på vokal og Gitar. Finn Lizzy gjorde en kjempekonsert på Tribute i sommer og vi gleder oss masse til å få dem tilbake.

Inngang 150/200
Billetter kan kjøpes på Billettservice eller på Kulturhuset.
Aldersgrense 18 år

NB: Medlemmer i Rockeklubben må vise gyldig leg og medlemsbevis for å få medlemsrabatt,disse billettene selges KUN i Sandnes kulturhus og i døren på Tribute på konsert kvelden