THRASHFEST på tirsdag (7/12)

THRASHFEST på tirsdag (7/12)

 

Tirsdag 7. desember 2010 – Oslo(Betong

 

 

South of Heaven

presenterer

THRASHFEST 2010

med

KREATOR

+

EXODUS

+

DEATH ANGEL

+

SUICIDAL ANGELS

 

C.C. NOK 325/375

18 år leg plikt

Christ on a stick! Om du liker thrash metal, kunne denne kvelden vanskelig vært mer perfekt. Tre av de virkelig største navnene i sjangeren, med en deilig upand- comer med på turen. Hverken Kreator, Death Angel eller Exodus trenger noen introduksjon. De har alle holdt det gående siden åttitallet, og leverer stadig knallhard, rett-i-pungen thrash metal i blitzkriegtempo, med en autoritet bare tjuefem år i bransjen kan bringe. Med på laget har de tyske Suicidal Angels, som har sugd til seg alle triksa fra sine læremestre, og leverer lynrask, briljerende thrash metal med kirurgisk presisjon. Tre levende legender på samme scene. Uten tvil høstens største metalhappening i Oslo.