Er du Dr. Stein?

Er du Dr. Stein?

Torsdag 09.12.10 Rockefeller
The 7 Sinners World Tour 2010/11:
HELLOWEEN
+ Very special guest: STRATOVARIUS
Supp.: Avatar

Er du Dr. Stein? Helloween-fans verden over er invitert til den globale Dr. Stein-konkurransen. Kom utkledd som Dr. Stein på Helloween-konserten på Rockefeller den 9. desember. Bandet kommer til å trekk de 10 kuleste Dr. Stein-personer opp på scenen får å være med på låta Dr. Stein! Vinnerne vil også bli lagt ut på "Hall of Dr. Stein" på Helloween.org. Her vil de delta i finalerundene av planetens beste Dr. Stein!
Facebook-event for konkurransen

Etter kjempesuksessen med Hellish Rock World Tour 2007/08 skal heavy metal-legendene Helloween endelig ut på veien igjen. De var et av de viktigste europeiske metallbandene på åttitallet, og har fremdeles en stor og trofast fanskare. De er aktuelle med ny plate i oktober. Med seg på turneen har de hardrockveteranene i Stratovarius. De er ute med sin tolvte plate "Polaris" og det særegne majestetiske lydbildet er på plass. Superkeyboardist Jens Johansson (ex- Yngwie Malmsteen) og vokalist Timo Kotipelto kaster seg som vanlig inn i symfoniske krumspring.

Les mer om konkurranse og andre bandnyheter på www.helloween.org.

Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.