Billettsalget til HOVE 2011 starter 1. desember

Billettsalget til HOVE 2011 starter 1. desember

 

HOVE 2011 – BILLETTER I SALG FRA 1. DESEMBER!

 

Jepp, datoene er klare, og vi feirer fem års jubileum i 2011, så dette kommer til å bli bedre enn noen gang. Merk av dagene 28. juni til 1. juli – det er da vi møtes til konserter, fest og topp stemning på verdens beste lille øy! Og vi har allerede noen nyheter klare:

1. desember legger vi ut det vi kaller "early bird billetter".
Dette er for deg som VET at du skal på Hove 2011.
Du har enten god økonomisk sans, eller bare lyst til å være tidlig ute med å sikre deg billett. Det er nemlig penger å spare på å kjøpe billetter nå før nyttår, samtidig som Hovebillett er kanskje det beste julegavetipset du får i år (hehe). Følg med på hjemmesiden vår, og vi vil gi deg linker og mer info i dagene som kommer…

Vi har også mottatt mange mails angående jobb som frivillig på Hove. For hva er vel festivalen uten dem? Toppfolka som står på som bare det under festivalen? Har du lyst til å bidra på Hove 2011 kan du sende en mail med spørsmål og ønsker til frivillig@hoverepublic.no. Foreløpig åpner vi inntaket for deg som vil være frivillig under selve festivalavvikling (28. juni – 1. juli). Vi lover at du får svar!

Ny hjemmeside er under konstruksjon, men i mellomtiden: sjekk innom www.hovefestivalen.no for stadig nye oppdateringer. Og har du ikke fått med deg den lille filmen vi lagde fra Hove 2010, må du sjekke her med en gang. Kanskje er det deg som kliner i skogholtet?