AIRBOURNE i Oslo (9/11)

AIRBOURNE i Oslo (9/11)

Tirsdag 9. november 2010 – Oslo/Rockefeller

 

AIRBOURNE

+

ENFORCER

+

BLACK SPIDERS

 

C.C. NOK 270,- + avgift

18 år leg plikt

 

Når Airbourne kommer stormende på scenen, skjer det noe med publikum. Det er akkurat som om noe løsner, nå er det fest og alle er invitert! Airbourne er et kaos av energi, entusiasme, baller og no frills rock n’ roll, kjører på fra første stund og holder intensiteten oppe gjennom hele timen de har oss i sitt grep. Gitaristen tar seg en tur ut blant publikum, går over ende med gitaren, hjelpes opp, forsvinner og kommer løpende ut på scenen igjen. Det er en storhet som bor i dette bandet, man blir minnet på hva det var som gjorde at man ble så truffet av rock og heavy metal som ung, utrolig forløsende hardrock av beste sort, kort sagt et ess i ermet fra Norway Rock. Et utmerket band å komme i festivalhumør til!

 

Dette skrev vår festivalanmelder Andreas Paulsen etter konserten Airbourne gjorde under årets Norway Rock Festival i Kvinesdal.