Konserter på Tribute uke 45

Konserter på Tribute uke 45

Førstkommende helg har vi gleden av å presentere konsert både på fredag og lørdag.

Fredag 12. nov: The Brigade

Denne gjengen fra Stavanger sadlet opp i 2009 og i slutten av August 2010 gir de ut sitt debutalbum "Dead Man´s Gold"

Albumet er produsert av Janove Ottesen (Kaizers Orchestra) og mikset av Yngve "Duperman" Sæthre. I tillegg til The Brigades egne tekstforfattere har de også hentet inn hjelp fra blant annet Martin Hagfors (GHG, Homegroan), Jonathan Hall og Østen Bergøy.

Medlemmene av The Brigade har mange års fartstid i ulike band… fra Stavanger regionen (bla Helldorado, Flying Shoes, The Stonefish Brigade, Getaway People), og har turnéerfaring fra det meste av Europa og USA.

The Brigade rir en musikalsk ferd over det Amerikanske kontinentet der rock, country, folk, americana og southern gothic er noen av ingrediensene. Tekstene reflekterer et misantropisk miljø der religion og alkohol er grunnpillarene i de slitne livene de beskriver.

Det er mørkt , det er skittent, det er syndfullt. The Brigade lokker deg inn i mørket og sparker deg ut igjen i lyset.

Musikk/litteratur/film referanser: Nick Cave, Wovenhand, Murder By Death, Mark Lanegan, The Doors, James Lee Bruke, Cormac Mc Carthy, Donna Tartt, Carnivale, Down By Law, Midnight In The Garden Of Good And Evil m.fl

Fredag 12. November
cc: 150/100 (medl.)
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 22:30

www.sandnesrockeklubb.com

Lørdag 13 nov: The Scaramanga Six + Ninjatriks

The Scaramanga Six fra Huddersfield vil bli et gledelig gjennsyn for mange. De leverte en kanonkonsert på Tribute i Januar, og ønsker nå å komme tilbake til Sandnes. Bandet som består av tvillingbrødrene Steven og Paul Morricone på hendoldsvis bass/keyboard/vokal og gitar/vokal, samt Julia Arnez på gitar og Gareth Champion på trommer. De spiller rock dypt influert av The Stranglers mørke sans for humor og intensitet og gamle b-filmer. Brødrene Morricone driver sitt eget plateselskap som heter Wrath Records. De lager også sine egne videoer så de kan karakeriseres som mer independent enn de fleste andre som fører indy fanen. Deres forrige plate Songs Of Prey var et mesterverk og det er store forventninger til det nye albumet om forhåpentligvis er klart til de ankommer Sandnes.

Support for kvelden kommer fra Klepp bandet Ninjatriks som ledes av Tom Roger Thu fra det nå nedlagte Svartmalt.

Lørdag 13 November
Inngang 150/100 (medl.)
Dørene åpne kl 20.00
Konsert Start kl 21.30

www.sandnesrockeklubb.com