DESTRÖYER 666 & WATAIN på Betong (30/10)

DESTRÖYER 666 & WATAIN på Betong (30/10)

Lørdag 30. oktober 2010 – Oslo/Betong

 

DESTRÖYER 666

+

WATAIN

 

C.C. 250/200

18 år leg plikt

 

Nagler, lær og jævelskap!

Det er et godt semester for svensk Black Metal hos South of Heaven: Ikke bare får du Marduk, men knappe uker etterpå spiller jaggu Watain opp til dans! I sine gode tolv år i bransjen har Watain etablert seg som et av de virkelig sterkeste navnene innen ortodoks old school black metal, med tydelige nikk mot tidlig Dissection, Euronymous-era Mayhem og god gammeldags okkultisme. Svensk djeveldyrkelse av høyeste klasse. Med seg på laget har de attpåtil Destroyer 666, som ikke bare er regjerende australiamestere I lær og nagler, men også ett av bransjens frekkeste navn hva old school blackthrash angår.

Watain er et av mange fortreffelige band som skal spille på på Betong i høst. Vi gleder oss til å se svenskene som har fått stor suksess både i hjemlandet og rundt i verden med sin deilige versjon av black metal. Watains nye album heter Lawless Darkness og er allerede ute i butikkene!

Destroyer666_logo.jpg

Destroyer 666 ikke bare er regjerende australiamestere i lær og nagler, men også ett av bransjens frekkeste navn hva old school blackthrash angår. Det er duket for en klassikeraften for enhver som synes alt var bedre I gamledager.

Det er duket for en klassikeraften for enhver som synes alt var bedre I gamledager.

http://www.myspace.com/watainofficial
http://www.myspace.com/destroyer666band