SKAMBANKT med hovedstadskonsert (29/10)

SKAMBANKT med hovedstadskonsert (29/10)

Fredag 29. oktober 2010 – Oslo/Rockefeller

 

SKAMBANKT

+

THE SHOCK

 

C.C. NOK 225,- + avgift

18 år leg plikt

 

Etter et hektisk 2009 og suksess med albumet Hardt Regn, som debuterte topp 5 på VG listen og massiv turnering i inn og utland, oppvarmere for AC/DC på Valle Hovin og en legendarisk konsert under fjorårets Roskilde Festival som noen av høydepunktene, er Skambankt klar med ny single og nytt album. Det er bandets første utgitt hos Columbia Records / Sony Music og er produsert av bandet selv i Athletic Sound Studio i Halden.

Skambankt kommer fra Jæren i Rogaland og ble stiftet i 1994. Bandet hadde enkelte spillejobber som trio før de ble oppløst i 1995. I 2003, begynte de å spille sammen igjen og året etter ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, Skambankt. I 2007 kom oppfølgeren Eliksir etterfulgt av et år med turnevirksomhet i Norge og Danmark og festivaljobber blant annet på Quartfestivalen, Øyafestivalen og Malakoff Rockfestival. Høsten 2008 spilte de inn sitt tredje album, Hardt Regn, i Bekkstudio på Nærland i Hå kommune.  Hardt Regn var nominert Spelemannsprisen kategorien årets rock album i 2009.

Som et av Norges mest hardtarbeidende band har Skambankt sakte med sikkert bygd seg opp, med et gradvis større publikum i ryggen og er tilbake med nytt studioalbum og omfattende turnè høsten 2010!

http://www.myspace.com/skambankt