Ekstrakonsert med INTEGRITY (16/2)

Ekstrakonsert med INTEGRITY (16/2)

Vi minner om forhåndssalg av billetter til Integrity DAG 2, som er Søndag 16. februar 2011. Dag 1 ble revet vekk på under 48 timer, og vi måtte derfor be Integrity om å spille en ekstrakonsert. Dette er en ALL AGES konsert og du kan derfor ta med kidsa, om du vil. Billetter kan kjøpes i baren på Elm, eller bestilles på tlf: +4722421427, eller pr mail: billetter@elmstreet.no

Til alle Frank Zappa-fans så anbefaler vi også konserten Lørdag 30. Oktober med storbandet Dead Dino Storage, som vil spille Frank Zappa-musikk hele kvelden! Billetter kan bestilles på samme måte som over. Pris: 200,-

Første uken i November fyller Elm Street 20 års jubileum og feirer med masse fete band; 1349, The Boys, Backstreet Girls etc. Her begynner det å bli tynt om billetter igjen, så raska på! Vi håper dere vil feire med oss!

For mer info sjekk: www.elmstreet.no eller vår facebook-profil!