JIMMY BOWSKILL BAND på Tribute (22/10)

JIMMY BOWSKILL BAND på Tribute (22/10)

Fredag 22. oktober 2010 – Sandnes/Tribute

 

JIMMY BOWSKILL BAND

+

SANDNES BLUESORKESTER

 

C.C. NOK 200/250

Dørene åpner kl 20:00

Førstkommende fredag arrangerer Sandnes Rockeklubb konsert med canadiske Jimmy Bowskill Band. Som oppvarming kommer Sandnes Bluesorkester!

Jimmy Bowskill er ennå ikke fyllt 20, men har allerede rukket og gi ut 4 kritikerroste album. Jimmy Bowskill er en hardtarbeidende artist som er konstant på turne, og det vitner den raskt voksende fanskaren om, både i Canada og i Europa. Bluesrockfenomenet spiller tung 70-talls blues med soulfylt vokal, som minner om Fleetwood Mac med Peter Green, og legendariske Free. Etter flere Europaturneer med Wishbone Ash, har Bowskill opparbeidet seg en stor fanskare i Europa. Jimmys inpirasjonskilder er Eric Clapton, Jimi Hendrix og Jimmy Page i tillegg til bluespioneerer som Robert Johnson og Son House. Jeff Healey har vært sentral i Bowskills liv. De spillte sammen da Healey arrangerte åpen mic kveld på en klubb i Toronto. Jimmy Bowskill var bare 11 år og ifølge med sin far, men kom allikevel ikke inn. Han begynnte da å spille utfor klubben, og ryktene nådde raskt inn til scenen der Jeff Healey var. Healey ble nysgjerrig og gikk ut for å høre på gutten, og ble så imponert at han sporenstreks inviterte ham inn til jamming. Dette er kvelden for dem som liker skikkelig 70-tallsrock. Med seg i bandet har han Dan Neill på trommer og Wayne Deadder på bass.

Sandnes Bluesorkester med Leif Arne Bredland i spissen, spiller support denne kvelden. Sandnes Bluesorkester så dagens lys 6 januar 2010, bandet skulle være Sandnes Bluesklubb sitt husband.

Billetter selges på www.billettservice.no

http://www.jimmybowskill.com/
www.sandnesrockeklubb.com