PUPPEROCK!!!!!

PUPPEROCK!!!!!

Fredag 15. oktober, 2010 21:00

PUPPEROCK – lanseres for første gang m/ JANE HELEN + LUCKY MALICE + PORRIDGE + HANNA KVANMO BAND

Fredag 15. oktober lanseres konsertkonseptet "Pupperock!" for første gang av arrangørene Katrine S. Neple og Ann K. Gåsbakk. Som navnet tilsier – dette handler om damer og rock ‘n’ roll, men kanskje med en litt annen agenda enn man skulle tro. Hovedmålet med dette konseptet er å promotere dyktige damer i rockeband, og være med på vise frem den musikalske tyngden og talentene som finnes der ute i et ellers ganske så mannsdominert miljø.
Samtidig er det festlig å harselere med ladede uttrykk og Pupperock vil derfor åpnes med Norges fremste Burlesque-artist,- Empress Devilina fra The Fleshoticas.

Pupperock! tar sikte på å besøke flere norske byer med aktive rockemiljøer fremover, men først sted ut er Oslo.
Gamla er stedet for "jomfruturen" til Pupperock!, og vi kan love knallgod musikk, gnistrende stemning og en uforglemmelig fest.
Vi er stolte av å kunne presentere en spenstig line-up på første Pupperock!

JANE HELEN

JaneHelen har i løpet av de siste 7 årene etablert seg i Oslos musikalske undergrunnsmiljø med sin melodiske rock.
Etter at EPen "huh!" ble utgitt på eget selskap er bandet nå ferdige med innspillingen av sitt kommende album; "Jane Helen".
1 million nordmenn stiftet bekjentskap med lyden av Jane Helen under fjorårets Grand Prix; med låten "Shuffled".
Musikken balanserer hårfint mellom det klokkeklart vakre og sårbare, og et upolert, rått og brutalt uttrykk med sjenerøse gitarsoloer som går rett inn i de nedre mageregioner.
www.myspace.com/janehelen

 

LUCKY MALICE

Lucky Malice har eksistert med ulik besetning siden 2005, men hele tiden med sin energiske riot-grrl punk! De spiller rett og slett bare god, tøff grungepønk med masse hjerte.
Lucky Malice er godt etablert, og har gitt ut både en knallsterk EP på Tonehjulet ved navn Young and Breastless EP og en split 12″ vinyl med Göttemia (også denne på Tonehjulet Kräftpest). For tiden ferdigstiller de en ny EP med tre ferske spor.
www.myspace.com/luckymalice

 

PORRIDGE

Porridge er fra Oslo og omegn og har spilt av og på siden 1996 med ulik besetning.
De siste 2 årene har Porridge jobbet bevisst med sin særegne sound, og dette må bare oppleves!! Bandets mål er å gå i studio i løpet av høsten 2010 med nye låter til folket.
Porridge beveger seg innenfor Punk/Rock/Garage, nærmere bestemt beintøff Rock’n roll med hårete & solide riff, barsk & nyanserte komp, toppet med rå energisk & følelsesladet vokal!
www.myspace.com/porrigde

 

Support: HANNA KVANMO BAND

Hanna Kvanmo Band er oppkalt etter den tøffeste dama de veit om, nemlig avdøde Hanna Kvanmo, en fargerik og høylytt dame, som hadde sin plass som en av venstresidens mest markante politikere og som på 80-tallet ble kåret i en leseravsteming Dagbladet, til den kvinnen flest beunderet. Bandet hun er oppkallt er et morsomt live-band.
www.myspace.com/hannakvanmoband