Mick Pointer’s MARILLION – Oslo 15/10

Mick Pointer’s MARILLION – Oslo 15/10

Fredag 15. oktober 2010 – Oslo/John Dee

RICK POINTER’S MARILLION

C.C. NOK 225,- + avgift

18 år leg plikt

Mick Pointer (ex-Marillion) har samlet et stjernelag av musikere for å feire 25-årsjubileet til Marillions debutalbum "Script For A Jester’s Tear". Med seg har han bl.a. Nick Barrett fra Pendragon, Ian Salmon fra Arena og Mike Varty fra Credo. Frontmann Brian Cummins er en troverdig Fish-imitator med alle de originale teatralske effektene på plass. I løpet av de siste par årene har bandet turnert Storbritannia og Europa med stor suksess, og nå er det endelig vår tur. I tillegg til å gjennomspille hele Script For A Jester’s Tear, vil vi også få høre andre låter fra samme periode, som bl.a. den 20 minutter lange Grendel, som aldri tidligere har blitt spilt live i Skandinavia!