THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW med 3 konserter i Norge

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW med 3 konserter i Norge

The Australian Pink Floyd Show gjør tre konserter i Norge i mars!

Med tre konserter i Norge i mars 2011, ser neste år ut til å bli et godt år for alle fans av Pink Floyds musikk og spektakulære opptredener. Med et helt nyutviklet show har de tatt Pink Floyd-fenomenet til helt nye høyder og skal på ny legge Europa for sine føtter – større og bedre enn noensinne. I tillegg til det "vante" lys- og laser-showet blir det et quadrafonisk lydsystem og 3D-effekter i kinokvalitet, samt fantastiske versjoner av alle de mest kjente sangene til den legendariske gruppa. The Australian Pink Floyd Show spiller i Oslo den 2. mars, Bergen den 3. og Stavanger den 4. mars, 2011.

– Dette er helt klart et must for alle fans av Pink Floyd, og ingen vil gå hjem skuffet fra disse konsertene. De skviser stadionproduksjoner inn på klubbene og skaper en særegen, mektig, intim atmosfære, forteller arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Det australske hyllest-prosjektet tok form i Adelaide, Australia i 1988 og har gjennom stadig turnéring rundt hele verden fått et kjempestort publikum av folk med kjærlighet til Pink Floyd. Til og med Floyd-gitarist David Gilmour har latt seg imponere av gruppa, og inviterte dem i 1996 til å spille i sin egen femti års-dag.

Konsertene i Norge vil for første gang ta i bruk 3D stereografisk video, den samme teknologien som tas i bruk på 3D-kinoer, og sammen med et helt nytt quadrafonisk lydsystem vil det bli en spennende og overraskende konserterfaring med spilletid på over to timer. Sanger og bassist Colin Wilson er sikker i sin sak:

– Vi kan nesten ikke vente med å komme ut på veien igjen. Dette showet er det største og beste hittil. Med de hypermoderne 3D-effektene og den fantastiske quadrafoni-lyden har vi denne gangen virkelig noen overraskelser på lager for fansen. Vi har aldri vært sterkere, sier han.

Sted og dato for The Australian Pink Floyd Show i Norge er:
2. mars, 2011 –  Folketeateret, Oslo 3. mars, 2011 – Grieghallen, Bergen 4. mars, 2011 –  IMI Forum, Stavanger
Billetter legges ut i salg onsdag 29.september på billettservice

For mer informasjon, sjekk www.atomicsoul.no