ENSLAVED med releaseparty i Oslo (30/9)

ENSLAVED med releaseparty i Oslo (30/9)

Torsdag 30. september 2010 – Oslo/Parkteatret

ENSLAVED

+

VALHALL

C.C. NOK 200,- + avgift

18 år leg plikt

Enslaved sitt nye album "Axioma Ethica Odini" kommer ut 20. September. Bandet, som har vunnet spellemannsprisen for sine tre foregående album kommer nok en gang til å overraske sitt publikum, samtidig som det vil føles naturlig for lytteren i lys av bandets historie og dets alt annet enn strømlinjeformede utvikling. Soundet er mer enn noensinne bandets egen. De underliggende tankene og konseptet ermer personlige og engasjerende enn før. Det er rett og slett mer av det som folk har lært å kjenne som "Enslaved": udefinerbart og storslagent. Ærlig og utenomjordisk. Mørkt og vakkert.

Enslaved på Parkteateret den 30. september blir deilig.

I forbindelse med ny plate er noe av det mest spennende å møte publikum live for å presentere det nye materiale. Med "Axioma Ethica Odini" kommer vi til å legge ut på en Europaturne som support for Dimmu Borgir, en turne som avsluttes i Oslo 18. oktober. Nå er Enslaved et band som har mottatt overveldende støtte fra det norske publikummet gjennom de siste platene – noe vi har erfart både på klubbscener, store og små festivaler over det ganske land. Derfor ønsker vi å lansere en kort serie tett-på konserter i Norge i forkant av turneringen. Vi ønsker å ta konsertopplevelsen tilbake til forumet Enslaved utviklet seg i; til der bandet er i dag:  rett i trynet, dedikert spilling og høy-energi-rock’n’roll innstilling kombinert med psykedeliske og atmosfæriske sfærer. VI inviterer publikum til å ta del i en utveksling av energi med høy intensitet og høyt volum (og et og annet høyt hårfeste): Bli med på dette musikalske ritualet!

http://www.myspace.com/enslaved

http://www.myspace.com/valhall1