HURRA TORPEDO releaseparty i Oslo (24/9)

HURRA TORPEDO releaseparty i Oslo (24/9)

Fredag 24. september 2010 – Oslo/Parkteatret

HURRA TORPEDO

C.C. NOK 200,- + avgift

18 år leg plikt

 

Hvitevarerock er blitt et begrep for rock der hvitevarer er en del av instrumenteringen. I Norge er Hurra Torpedo den største (og muligens eneste) eksponenten for denne spesielle genren. Hurra Torpedo består av kjente norske rockere og komikere; flere av dem er også er kjent fra andre norske rocke-/hardrockband der humor brukes som en del av det musikalske uttrykket.

Releaseparty på Hurra Torpedo sin live DVD! Verdens største hvitevareband filmet sin verdensturneåpning på Rockefeller tidligere i år og nå er denne foreviget i sin helhet på denne utgivelsen sammen med tidligere uutgitte klipp og annen snacks fra en noe spesiell bandkarriere.

Gjør deg klar til en kveld i hvitevarenes tegn!