GOAT THE HEAD med releaseparties (10/9 & 11/9)

GOAT THE HEAD med releaseparties (10/9 & 11/9)

Fredag 10. september 2010 – Trondheim/Blæst

GOAT THE HEAD

+

DEAD TROOPER

C.C. NOK 130/140

20 års leg plikt

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

Lørdag 11. september 2010 – Oslo/Garage

GOAT THE HEAD

+

DEAD TROOPER

C.C. NOK 130

20 års leg plikt

 

 

GOAT the HEAD (N)

Fødselsskriket kom med utstyrlige "Neander Tales", Left Horn Records, 2006. Det markerte bandets voldelige invasjon på scener der bisarre liveopptredne er en portal inn i en notorisk musikalsk undergrunn. En god mulighet til å promotere debutalbumet "Simian Supremacy", TABU Recordings, 2007, for sine anti-hipster fans.

Resultat; en episk, prisnominert kult promovideo med sporet "Darwinian Minions", en smack-down i en boksering i London, en turnè i UK, en forespørsel om å representere Norsk metal i Texas, og flere uforglemmelige konserter og fetivaljobber. Etter en hektisk timeplan krøp Goat the Head inn i en mørk og lukket verden for å evolusjonere og framavle enda fetere låter.

 

goatthehead.jpg

 

Nå har Goat the Head steget opp av tenkeboksen. Den 13. september slippes andreskiva, mystisk titulert " Doppelgängers". Aftermath Music står for utgivelsen.

Mikset og mastret av berømte Tue Madsen vil langlengderen inneholde ti aggressive og hjerneeksploderende spor som river i hver eneste farge på metal paljetten!

http://www.youtube.com/watch?v=UbEmR9kJs7c

http://www.myspace.com/goatthehead

 

 

DEAD TROOPER (N)

"…klarer å innhente ånden’ fra tiden da denne formen for metal, den litt rølpete deaththrashen ankom. Man lukter masse Sepultura anno Arise og Entombed."

-heavymetal.no 

 

deadtrooperny.jpg

 

Foto: Morten Markussen Espeland 

Stålbastardene og metalmonstrene Dead Trooper hadde nylig releasefest her på brakka. Plata "Cynicist" er endelig kommet rett fra stansepressa. Fremdeles usigna, men fyllepenna til en eller annen musikalsk gluping er nok på vei.

Low-tempo trash med uvanlige og snikende melodier der grooven spikres bankende sammen med bassen. Riffene og gitarlyden er revolusjonære, slemme og brutale.

Mannskap:

Tor Stavnes – Bass/vokal
Birger Larsen – Gitar/vokal
Morten Müller – Vokal/gitar
Crazy Bokn – Trommer

 

http://www.youtube.com/watch?v=ai-K8RiLk5E&feature=related

http://www.myspace.com/deadtroopermetal