THE CUMSHOTS på Samfundet i Trondheim (21/8)

THE CUMSHOTS på Samfundet i Trondheim (21/8)

Lørdag 21. august 2010 – Trondheim/Samfundet-Storsalen

THE CUMSHOTS

C.C. NOK 150/200

18 års leg plikt

 

The Cumshots inntar Storsalen på Samfundet, og de er klare til å rocke sokkene dine. Med Kristoffer Schau aka. Max Cargo i front får du heftige lydkaskader, omsluttende vegger av gitarlyd og trommer som pressluftbor.

 

Bandets utemmede Punk Rock-Noise-Metal beveger seg fra brutal trash metal til stonerrock, solid i det røde området på ethvert kontrollpanel. I oktober 2009 slapp de sitt fjerde album: "A life Less Necessary" og ga verden enda mer av den nihilistiske og menneskefiendtlige rocken de er kjent for. Albumet vant Spellemannspris for Beste Metal-album 2009 og fikk gode kritikker i både norsk og internasjonal presse. Et nytt album er allerede på vei der de fortsetter sin unike miks av metal og rock med selvdestruktiv attitude. Etter nylig avsluttet Tysklandsturné og spillejobber på festivaler som Øyafestivalen og Slottsfjellfestivalen er turen kommet til Klubb: Pstereo og Samfundet.

Gjør deg klar for å drikke alene mens du ber om å få kreft når Schau & co. inntar Storsalen.

Festivalbånd gir medlemspris.