DIMMU BORGIR og GOGOL BORDELLO til Sentrum Scene

DIMMU BORGIR og GOGOL BORDELLO til Sentrum Scene

Mandag 18. oktober
DIMMU BORGIR

Norges ledende blackmetallband er endelig tilbake! Den nye platen "Abrahadabra" blir utgitt 27. september, og blir den første utgivelsen siden " In Sorte Diaboli" fra 2007. Den ga VG en sekser og skrev: "Overdådig svartmetallopera og et mesterverk innen konseptuell satanisme". Nå er det atter en gang duket for fest i helvetes forgård, og hitlistene i flere europeiske land kan starte forberedelsene på igjen å bli herjet av djevelens musikk! De spilte sist for et utsolgt Sentrum Scene i 2007.

 

www.dimmu-borgir.com
www.myspace.com/dimmuborgir

Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.

 

 

 

 

Fredag 3. desember
GOGOL BORDELLO

Sigøynerpunk! Musikken kan beskrives som intens, fengende, morsom, vill, sprelsk og original. Den er inspirert av balkanboogie, østeuropeisk folkemusikk, kaberet, polka og rock. Bandets medlemmer har base i New York, men er en internasjonal gjeng. Bandet er aktuelle med den Rick Rubin-produserte plata "Trans-Continental Hustle" som kom i april. Aftenposten gir en femmer og skriver: "Musikken svinger noe infernalsk" og "Gogol Bordello er fortsatt noe helt for seg selv. Takk og lov". Bandet er kjent for å holde gnistrende konserter så dette er en livebegivenhet du helst ikke vil være foruten!

www.gogolbordello.com
www.myspace.com/gogolbordello

Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.