DELETED WAVEFORM GATHERINGS – Tahiti 2010 – Kristiansund

DELETED WAVEFORM GATHERINGS – Tahiti 2010 – Kristiansund

Etter en regnfull Dum Dum Boys konsert, hvor all honnør må gis til arrangøren som stilte med gratis regnponcho til alle frammøtte, var det nesten for en befrielse å regne å komme seg innendørs. At musikken jeg skulle overvære er en av mine personlige "kontorfavoritter" da jeg ikke kan spille min dødmetall på jobb.

DWG_Tahiti_10_1.JPG

Jeg har tidligere omtalt en DWG konsert her i Kristiansund hvor jeg kommenterte Kristiansundernes merkelige trang til å danse sving til alt de får servert av musikk. Intet unntak denne dagen heller. Når DWG startet med  "This House" satt publikum på stolene sine og pratet om løst og fast. Det tok noen låter før folk bevegde seg mot gulvet foran bandet, og til å begynne med virket det som om jeg var vitne til en klassefest i 8. klasse eller noe slik, for folk gjemte seg liksom i mørket med dansen sin, før noen endelig bevegde seg helt ut på gulvet foran bandet under eller etter tittel låten fra den siste DWG skiva "Ghost She Said". Derfra og ut var det fullt på gulvet helt ut settet til noe som må være Norges beste band innenfor den sjangeren de spiller. Lokal heltedåd på trommer fra Freddy Bolsø i vakkert samkvem med den vordende far Robert A. Winther ligger under gitarene til Øyvind Holm og nygifte Hogne Galåen samt keyboardet til Anbjørn Viem. Alt pakkes vakkert inn av sangen fra de tre sistnevnte med Øyvind Holm som førstetenor. Kveldens høydepunkt for undertegnede var utvilsomt "Complicated View" .

For de som kjenner bandet, flott, for de som ikke kjenner bandet sjekk myspace: http://www.myspace.com/deletedwaveformgatherings

 

Igjen, som sist… takk for en fantastisk konsert til DWG!