BLOOD RED THRONE i Fredrikstad (26/6)

BLOOD RED THRONE i Fredrikstad (26/6)

Lørdag 26. juni 2010 – Fredrikstad/Helheim

BLOOD RED THRONE

+

CLONE INDUSTRY

C.C. NOK  220,-

18 år leg plikt

 

 

BLOOD RED THRONE

 

Death metal-band startet i 1998, med base i Kristiansand. Bandet blir ved siden av Cadaver sett på som det definitive death metal-bandet i Norge. Gruppen legger ikke fingrene imellom når det handler om image; blod er en viktig ingrediens i deres opptreden. Bandet ble dannet av gitaristene Tchort (Terje Vik Schei, Emperor) og Død (Daniel Olaisen, Scariot). På denne tiden var disse to med som en del av Satyricons turnéband. Mr. Hustler (Flemming Gluch) kom med på vokal, Erlend Caspersen på bass og Freddy «Fred The Shred» Bolsø på trommer. Bolsø ble senere erstattet av Espen «Beist» Antonsen. Trommis i dag er svenske Emil Wiksten. Blood Red Throne har et større marked i Europa enn i Norge. Ved siden av å spre død og fordervelse med dette bandet, er Tchort også en del av prog rock-bandet Green Carnation, mens Død er en av drivkreftene bak power-prog metal-bandet Scariot.