OSLO LIVE 2010 – Fortsatt midt i Oslo

OSLO LIVE 2010 – Fortsatt midt i Oslo

OSLO LIVE 2010

Kontraskjæret, Oslo

14/7 – 17/7

Midt i tjukkeste Oslo, nærmere bestemt ved Akershus Festning, arrangeres en festival som kalles OSLO LIVE. Den oppstod i 2008 da 2 medeierne i Blå, gikk sammen om å arrangere en festival der de tok over en god del av artistene til konkursrammede Quart. Med en latterlig lav billettpris og et flott konsertprogram, fikk de godt med besøkende (22 000) under sitt første år. Suksessen uteble ikke det andre året heller og i år er de klare for sin tredje utgave.

Hovedprogrammet foregår på Kontraskjæret der hvor de har 2 scener. Klubbene Blå, The Villa, Fisk & Vilt og Emil & Samuel står for klubbkonsertene.

Programmet til Oslo Live er veldig varierende med kjente og populære artister fra inn- og utland. For våre lesere er nok programmet på onsdagen mest interessant, da det er dagen metal og rock står på programmet. På Hovedscenen stiller IN FLAMES, DANKO JONES og AUDREY HORNE, mens på andrescenen spiller SOCIAL SUICIDE, TURDUS MUSICUS og et band til ,som i skrivende stund ikke er klart.

Billettprisen er noe høyere i år enn de 2 første årene, men fortsatt er det lavest i klassen. Kroner 200 per dag eller 750 kroner for et festivalpass kan ingen klage på.

InFlamesNewlogo.gif

PROGRAM

 

Onsdag 14. juli:

IN FLAMES
DANKO JONES
AUDREY HORNE
TBA
SOCIAL SUICIDE
TURDUS MUSICUS

For øvrig program, henviser vi til festivalens hjemmesider

 

OsloLive_10_KillKillKill3.jpg