Doom-aften på Fru Lundgreen (24/4)

Doom-aften på Fru Lundgreen (24/4)

Den 24. April stiller 3 ganske forskjellige og særegne Doom Metal band opp på Fru Lundgreen i Trondheim og det er klart for A Crash Course In Doom!

Øverst på plakaten finner vi Doom/Black-bandet FAUSTCOVEN fra Oslo/Kristiansand. Det er mørkt, seigt, dystert, tungt og svart. Bland Bathory, Black Sabbath, Pentagram, Venom, Hellhammer og
Darkthrone så er du kanskje litt på vei…Bandet spilte på HITS i fjor og nylig på Infernofestivalen – nå skal det bli interessant å endelig se dem i Trondheim!

RESONAUT fra Trondheim er er ferskt navn, men har alt fått brynt seg på scenen ved flere anledninger, bl.a en minitur sammen med Church Of Misery.
En tung og seig trio med noe veldig spennende på gang. Musikken driver i retning sludge/stoner doom med klar vokal, referanser mot Black Sabbath, Kyuss, The Riff og St. Vitus.

Først ute denne kvelden er SUMMIT – også et nystartet band fra Trondheim, som først startet opp som litt mer i retning småteknisk doom/death har nå rettet fokus er mot downtempo doom. En spennende utvikling!

FRU LUNDGREEN, 24. APRIL. FØRSTE BAND KL. 22.30! CC: 100,- 20 år leg.


www.zone-home.net