JEFF BECK til Sentrum Scene (10/11)

JEFF BECK til Sentrum Scene (10/11)

 

JEFF BECK TIL SENTRUM SCENE DEN 10. NOVEMBER!

 

JeffBeck.gifEn av rockens aller største gitarhelter, Jeff Beck, er klar for Oslovisitt. Den engelske artisten, med snart femti års fartstid i musikkbransjen, er sammen med Jimi Hendrix og Eric Clapton som en av gitar-musikkens aller største fornyere og innovatører å regne. I 2009 ble han inlemmet i Rock and Roll Hall of Fame og onsdag den 10. november besøker Jeff Beck Sentrum Scene i Oslo. – Jeff Beck er en fantastisk gitarist og har de siste årene virkelig revitalisert karrieren sin, blant annet i samarbeid med Eric Clapton. Dette blir en kveld for folk med bred musikksmak og interesse for vanvittig gitarspill, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. Jeff Beck startet karrieren med å erstatte nevnte Eric Clapton i den engelske blues-gruppa The Yardbirds, og fikk tidlig ry på seg for å være en oppfinnsom og særegen gitarist. I Jeff Beck Group samarbeidet han blant annet med Rod Stewart og Rolling Stone, Ron Wood, og vakte oppsikt med albumene "Truth" og "Beck-Ola" på slutten av sekstitallet. Hans store kommersielle gjennombrudd kom i 1975 med jazz rock-plata "Blow by Blow", produsert av Beatles-produsent George Martin. Beck har vunnet Grammy Award hele fem ganger og har gjennom karrieren spilt med artister som Stevie Wonder, Kate Bush, Mick Jagger, Roger Waters, Morrissey og mange, mange fler. Denne måneden slippes Jeff Becks nye album "Emotion & Commotion" som blant annet inneholder gjestevokal av Joss Stone. Som vanlig krysser Beck musikalske stilarter og fletter det sammen med sitt unike gitarspill. – Jeff Beck er en levende legende som har vært med å forme rockehistorien. Han er kjent for sin perfeksjonisme, så vi forventer en stor opplevelse i gitarens tegn på Sentrum Scene, avslutter Osmundsvaag.

Jeff Beck Sentrum Scene, Oslo Onsdag 10. november
Billettsalget starter lørdag 10.april kl 09.00
Billetter fåes kjøpt på www.billettservice.no