LIMP BIZKIT til Oslo Spektrum (27/9)

LIMP BIZKIT til Oslo Spektrum (27/9)

Limp Bizkit er klare for Oslo Spektrum!

27. September

Billettsalg starter Fredag 9 April kl 09:00

LimpBizkit_1.jpgDen legendariske rockegruppa Limp Bizkit er gjenforent og legger til høsten ut på Europa-turné. I juni slipper bandet sitt første studioalbum på fem år, og med den karismatiske vokalisten Fred Durst i spissen inntar nu metal-veteranene Oslo Spektrum den 27. september. – Sammen med band som Linkin Park, Korn, Slipknot og System of a Down var Limp Bizkit med på å definere rocken mot slutten av nitti-tallet, og var svært tidlig ute med å bryte barrierene mellom rock og hip hop. Det er nok mange norske Limp Bizkit-fans som har ventet på dette, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. Limp Bizkit ble dannet i Florida i 1995 og slo igjennom for fullt med albumet "Significant Other" i 1999. Ledet an av frontfigur Fred Durst og gitarist Wes Borland, og utstyrt med hit-singler som "Nookie", "Rollin' (Air Raid Vehicle)", "My Generation", "Take A Look Around" og The Who-coveren "Behind Blue Eyes, ble gruppa et globalt fenomen og har til nå solgt rundt 35 millioner plater verden over. Bandet har vært nominert til og vunnet uttallige priser verden over, samt toppet hit-listene i de fleste land. – Karrieren til Limp Bizkit har vært full av både opp- og nedturer, samt store kontroverser, men de har alltid vært en gruppe det er umulig å stille seg likegyldig til. Vi er selvsagt veldig glade for å få et levende stykke rockehistorie hit til Norge, sier Osmundsvaag. Limp Bizkits femte studioalbum har fått tittelen "Gold Cobra" og er ventet ute i juni 2010. Det er også knyttet store forventninger til gruppas verdensturné, som vil bestå av nytt og gammelt materiale, fremført av alle bandets originalmedlemmer. Oslo og Norge står altså på plakaten mandag 27. september i Oslo Spektrum.

Billetter fåes kjøpt på www.billettservice.no