ARCH ENEMY på Glassheim (24/4)

ARCH ENEMY på Glassheim (24/4)

 

ARCH ENEMY – med metalens desidert råeste kvinnelige vokalist i spissen, Angela Gossow, er klare for Glassheim Lørdag 24. April!

Billetter går unna til den konserten på Glassheim men enda er det igjen noen billetter for dere som vil ha healing for ekte øresus og annet rusk.

Dette er bandet som blåser de fleste rett i bakken når de står på scenen! Arch Enemy er kjent for sine intense og kraftfulle liveopptredener, frontet av tyske Angela Gossow som er en av svært få kvinner som behersker growl vokal.

Etter å ha voldet heftig skade utover kloden i løpet av de siste to årene med sin dommedagsmaskin, returnerer ARCH ENEMY triumferende med sin så langt definitivt beste gave. Dette nye mesterverket, Rise of the Tyrant, er oppfølgerend til 2005-albumet Doomsday Machine, bandets til da største suksess. De har nok en gang vært inne hos den anerkjente produsenten Fredrik Nortström (Dimmu Borgir, In Flames) ved Sweden's Studio Fredman, hvor bandet har spilt inn alle sine album til og med Wages of Sin (2001).

USA-turneen med Doomsday Machine startet med en høyt profilert plassering på Ozzfest 2005, hvor bandet forbløffet tusenvis av mennesker daglig med sin musikalitet og live-intensitet. Bandet ble fort en av de mest omtalte artistene på turneen, og fortsatte å selge ut alle sine konserter hver uke. De sluttet året med en høyt profilert plassering på Gigantour, som markerte deres fjerde og siste løp i USA med Doomsday Machine-turneen.

ArchEnemy_Angela.jpg

ARCH ENEMY begynte virkelig å utvikle sitt sanne potensial da vokalist Angela Gossow ble med i gjengen på Wages of Sin fra 2001, som markerte første gang et band av denne kaliber og slagkraft hadde vært frontet av en kvinne. Albumet ble badet i universell lovprisning – fra førstesidepresse rundt om i verden til dagsaviser – med Wages of Sin på toppen av årets siste Best of – lister.

Bandets 2003-innspilling, Anthems of Rebellion, ble umiddelbart lovprist som et metal-mesterverk. Det var deres andre album med Angela, rost av Metal Edge som "et av de mest lovende talenter på årevis". Albumet viste seg å bli en landemerkeutgivelse for Century Media, og gav bandet høy anerkjennelse og høyprofilerte turneer i USA med band som Slayer, Hatebreed, Cradle of Filth og legendariske Iron Maiden.

Support er Triosphere fra Trondheim og Inquested fra Hokksund

http://www.archenemy.net/   www.untouchables.no