TROLLFEST – Oslo – Rock In

TROLLFEST – Oslo – Rock In

For de av dere som ikke kjenner til Trollfest så spiller Trollfest True Norwegian Balkan Metal (TNBM). Bandet består av bla Trollmannen, Mr.Seidel, PsychoTroll og flere troll kjent fra norske black metal scena. Men dette er som sagt balkan metal. Og det er det til gangs, denna kvelden for ett stappa danseklart Rock In som du aldri før har sett det. Ølet og seidel sveva i lokalet og kjærligheten lå tett i luften. Folk kosa seg og prata med hverandre (nesten som en Norge rundt episode på fylla). Men tilbake til konserten:

Trollfest glimter fra første stund med hitlåta Villanden som er tittelsporet på deres siste skive. Bandet er extremt tight og lyden er god til Rock In å værra. Alle instrumentene kommer klart frem, her snakker vi om saksofon, banjo, trekkspell og andre instrumenter som gutta har hentet fra litt mindre velstående land enn Norge. Trollmannen holder ett godt tak om publikum og oser av energi, han har også en sykt fet vokal kjefter og smeller så jeg blir reint våt i øyekroken. Bandet kliner til med 15 låter fra hele diskografien. For min del er Legendariske Øl ett høydepunkt. Jeg må innrømme at alkoholen fløt denne tirsdagen og denne anmeldelsen er tatt litt på sparket uten meget notater. Men bandet er fett som fy, alle må bare sjekke dem ut. Dette var Trollfest sin første konsert i Norge, men vi krysser fingrene for at det ikke var den siste. Man kan også bare glede seg til ny skive fra gjengen. Sjekk ut bandet www.trollfest.com. Jeg har hvert fall blitt tilhenger etter en overbevisende kveld!!!