MOTORPSYCHO & SUPERSILENT i Trondheim (20/3)

MOTORPSYCHO & SUPERSILENT i Trondheim (20/3)

Lørdag 20. mars 2010 – Trondheim/Verkstedhallen

MOTORPSYCHO

&

SUPERSILENT

 

C.C. NOK 260,-

18 år leg plikt

 

 Fotograf: Anja Basma / Rikskonsertene

 

Helt improvisert møter Supersilents jazz Motorpsychos tungrock. Sammen skaper de et nytt uttrykk som blir en fusjon av to kjerneuttrykk. Hver konsert vil bli en unik opplevelse.

Legendariske Motorpsycho har holdt det gående i over 20 år. Fremdeles like aktuelle, innflytelsesrike og nyskapende. Med over ti solide album bak seg, har de manifestert seg innen en rekke sjangre. Fra fløyelsmyk og orkestral pop, til hardslående, seig og brutal tungrock.

Supersilent med sitt album "9" bak seg, er fortsatt like søkende og kompromissløse, som da de slapp sitt debutalbum "1-3" på Rune Grammofon 1997. Supersilents Helge Sten (aka Deathprod), har samarbeidet med Motorpsycho ved flere anledninger tidligere, og kan ansees for å ha bidratt til å skape det Motorpsycho vi kjenner i dag.

Visuell trollmann Pekka Stokke binder det hele sammen til et stort, hvileløst monster av lyd, lys og bilde.