HADES ALMIGHTY med første konsert i Bergen på 6 år.

HADES ALMIGHTY med første konsert i Bergen på 6 år.

Søndag 16. mai 2010 spiller HADES ALMIGHTY sin første konsert i hjembyen Bergen på 6 år. Stedet er Inside Live og alle metalfans over 20 er herved invitert til kalas.

Jørn Inge Tunsberg, gitarist i HADES ALMIGHTY informerer da vi spør om hvorfor de skal spille på Inside Live 16. mai:

Det er flere grunner til denne konserten. For det første er det på tide vi spiller live igjen, det er faktisk 6 år siden vi spilte i Bergen. I tillegg kommer snart våre 2 første album i reutgivelse med bonus på Displeased records, og etter det kommer det en flunka ny FET HADES-plate i etterkant av det! Fikk også tilbud om å spille på Inferno, men takket nei da tilbudet var i underkant av hva vi kan akseptere. Men vi skylder folket en  konsert også pga dette! Det har vært stille rundt oss en god stund nå, men nye låter er godt igang og en ny HADES-plate er snart på vei!!

 

Fra 9/3-10:

Bandets gitarist Jørn forteller oss: "Den 16. Mai 2010, smeller vi til med en unik konsert på Inside Live i Bergen. Det er 6 år siden vi sist spilte i Bergen, så dette blir vel verdt å få med seg for samtlige METAL-Fans! Det blir hardt, intenst og FETT!!!"

Dørene åpner kl 2200, og konserten starter ca kl 2300. Cover er lusne 140,-  

http://www.myspace.com/hadesalmightynorway