IMBALANCE med skive og turne

IMBALANCE med skive og turne

 

For det første så er vår sagnomsuste plate endelig ferdig. Forventer å få den fra trykkeriet på Mandag eller Tirsdag. Legger ved litt covergrafikk dere kan kose dere med enn så lenge. Tittel på verket er "Period Three Implies Chaos" og inneholder følgende opus:

1. Dies Irae
2. Period Three Implies Chaos
3. Hemisphere of Blood
4. Hellfire
5. On Your Knees
6. Like from an Open Wound
7. A Furore Normannorum Libera Nos Domine (Part I)
8. Deprivation
9. Burial of Consciousness
10. Bestial by Nature
11. Ease Your Pain

Imbalance_cover_2010.jpg

For de som kan tenke seg å få høre igjennom godsakene, så skal vi ha en liten uformell lyttefest på Elm Street allerede Tirsdag 9. mars kl. 22. Hvis alt går etter planen, skal det da også være mulig å sikre seg sin helt egen utgave av verket da.

Noen smakebiter har også blitt lagt ut på vår myspace side.
http://www.myspace.com/imbalancethrash

Skiva vil også kunne bestilles fra vår nye nettside på http://www.imbalance.no, og vil etter hvert bli tilgjengelig der hvor man enn foretrekker å kjøpe musikk elektronisk (iTunes, Amazon, Napster
etc…)

Om ikke det var nok, så drar vi på vår første europaturné 19. mars – 4. april. Vi blir med på siste del av Master sin "The Human Machine" europaturné som tar oss igjennom sju land i europa i løpet av 17 dager. På denne turnéen reiser vi sammen med Devar fra Bergen, som også er ute
på sin første europaturné.

Rett før turnéstart tar vi en tur innom Sarpsborg for å varme opp metallhuene der for Susperia. Dette skjer på Rock 51 fredag 12. mars!
Det blir 18-års aldersgrense, og vi gleder oss vilt til å spille for Sarpsborgfansen igjen!

Helgen etter turnéen har Devar vært så vanvittig kule at de har invitert oss til Bergen for to konserter sammen med dem på Club Bizarre (alle aldre) 9. april og Garage (kun voksne) 10. april!

Full liste over spilledatoer finner dere på vår myspace:
http://www.myspace.com/imbalancethrash