KILLSWITCH ENGAGE ++ bekreftet til Norway Rock

KILLSWITCH ENGAGE ++ bekreftet til Norway Rock

Ni nye band bekreftet til Kvinesdal! Metalcore fra statene, glam fra Sverige, Metall og Hardcore fra Norge. Norway Rock's neste siste slipp skuffer ikke og vi gleder oss til femårsjubileet denne sommeren!

 

Stiftelsen Norway Rock Festival er utrolig stolte over å kunne presentere de neste 9 band til 5 års jubileumet til festivalen 7-11. juli 2010!

HOVEDSCENEN

KILLSWITCH ENGAGE
Hardcorebandet fra Boston i USA har fått en høy status blant metall fansen i de senere år. Bandet startet i 1999, og allerede i 2005 ble de Grammy nominert. De har turnert med storheter som In Flames, Slayer, spilt på Ozzfest og Taste of Chaos. Deres siste selvtitulerte album ble utgitt i 2009 på Roadrunner Records hvor også artister som Nickelback, Slipknot, Opeth og mange flere holder hus. Dette blir en konsert av dimensjoner og har vært ønsket til festivalen lenge!

CRASHDIËT
Crashdiët er glam metal bandet fra Sverige med inspirasjon fra Guns'n Roses, Mötley Crue, Skid Row med flere. Bandet startet opp i 2000, med et lite brekk i 2002 hvor dalevende vokalist Dave Lepard gjenforente gruppen. I 2009 annonserte de ny vokalist, Simon Cruz, som har vist seg å være en verdig arvtaker. Bandet er brennaktuelle med nytt album som blir utgitt i april 2010 ved navn Generation Wild.

AUDREY HORNE
Bergensbandet og Spellemannsvinnerne Audrey Horne skal entre Kvinesdal med sin melodiøse hardrock med referanser à la Led Zeppelin, Ozzy, og Purple, men selvsagt med egen sound. Bandet består av medlemmer fra kjente band som Enslaved, Gorgoroth og Sahg, så dette er supergruppe av dimensjoner. De er også klare med nytt album i år som blir deres tredje studioalbum. Den ble utgitt 1. mars av Indie Records, og fått solide anmeldelser. I fjor opptrådte bandet som Special Guests for ingen ringere enn Mötley Crue i Bergen.

PURIFIED IN BLOOD
Bandet fra Stavanger har nådd en utrolig karriere siden starten i 2003. De vant Alarm prisen i 2006 for Beste Live Act, og det er ikke uten grunn. Mer energifylt band på scenen skal man lete lenge etter. De spilte nylig på prestisjetunge Bylarm, og er allerede booket på Bergenfest og Øyafestivalen i år. Bandet med sjanger metalcore har delt scene med storheter som Slayer, In Flames og Hatebreed for å nevne noen. Deres andre studioalbum Under Black Skies kommer ut nå i 2010.


TJODOLF ROCK STAGE

INGENTING
Sandnes store sønner er et meget folkekjært band i Norge. De har eksistert siden slutten av 80 tallet, og gitt oss det de kan best, ekte god rock'n roll på dialekt med tekster hver og en kan kjenne seg igjen i.

VALENTOURETTES
Valentourettes gav oss en herlig avslutning på fjorårets festival som få vil glemme. Bandet som er en hyllest til avdøde Joachim Nielsen startet i 2003 har turnert land og strand. Vi ønsker dem tilbake til Kvinesdal for nok en deilig opplevelse.

HEATSEEKERS
Kvinesdals egne trår til med det beste av AC/DC på high-voltage nivå!

OVËRHEAD
Den som har gått glipp av en konsert med Ovërhead har gått glipp av det meste! Bandet har spillejobber over hele Norge, og det er ikke uten grunn. De spiller tribute av det de liker best, og det er Motörhead.

TRENDKILL
Trendkill er Pantera tribute band, og må sies å være et av de beste i sin klasse. Med medlemmer fra Lowdown er ikke akkurat noen nedtur, for disse gutta vet nøyaktig hva de holder på med. Trendkill gir seg ikke før Tjodolf scenen rister av ekstase!