THE QUIREBOYS i Sandnes (11/3)

THE QUIREBOYS i Sandnes (11/3)

Sandnes Rockeklubb Presenterer;

The Quireboys
+
Duckwalk Chuck


Live at Tribute
Torsdag 11. Mars

The Quireboys så dagens lys i London i 85/86 da Newcastle gutten Spikes traff Gay Bailey på hans lokale pub. Gjennom klubb spillinger i London fikk bandet tilbud om og spille på Reading Festivalen i 87. Bandet hadde da sluppet singlene Mayfair og Theres she goes again. "Ginger" (The Wildhearts) ble medlem og gjorde sin debut med bandet på denne festivalen. Suksessen på Reading festivalen førte til at bandet fikk varme opp for Gun,s & Roses på Hammersmith, noe som åpnet en mengde nye dører . Flere store plateselskaper luktet på bandet og inn kom Ozzys frue, Sharon Osbourne og tok over manageransvaret for bandet etter Margueesjefen Bush Telfer. Igjen turnerte bandet verden rundt alene eller sammen med folk som Alice Cooper, Whitesnake og Ufo. De fylte Tokyo Dome med 50 000 mennesker og "Spikes" drøm gikk i oppfyllelse da de spilte på et fullpakket St. James Park i hjembyen Newcastle før Rolling Stones entret samme scene.

Arr: Tribute / Sandnes Rockeklubb
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpnes kl. 20:00
cc: 250,- (200,- medl.)